Göttgötteligöttgött

En, ursäkta mig, jävligt bra dag idag alltså. Gick himlans bra på provet och jag har nu avklarat mitt första universitetsår. HUR GÖTT ÄR INTE DET?! Inte nog med det gav världens bästa Henrik Twilight dvdn till mig igår. Åh, life is good.



Ikväll blir det att fira till riktigt ordentligt. Först på Roadhouse med massa drinkar för att sedan dra vidare till Crystal. Men först ska jag kompensera kvällens alkoholintag med lite gymmande. Puss!

xx Vicky

Biblioteks-våndor

Idag hamras det på våningen över, men jag sov gott ändå med mina öronproppar. Tyvärr är det lite störande eftersom jag måste plugga idag (har min andra tenta imorgon!!) men jag får väl helt enkelt gå någon annanstans. Typ biblioteket även om jag ogillar den platsen hårt just nu. Anledningen till det är att igår när jag glad i hågen gick till biblioteket för att lämna tillbaka lite böcker och låna nya upptäckte att service-disken var stängd. Vilket betyder att jag inte kunde lämna tillbaka några böcker för jag hade redan lånat max-antalet.

Inte fanns det någonstans att sitta heller så jag sprang runt där och svettades (det är snuskigt varmt också!!) på i princip alla våningar innan jag sket i det och gick hem. Usch, mår dåligt bara jag tänker på det. Vi får se hur jag gör idag helt enkelt...

xx Victoria

Kan det bli värre?

Gaaah! Jag vill inte duscha i killarnas duschar på min våning (vem vet vad de håller på med där inne?!). Och jag vill inte heller gå till nån annan våning och låna deras duschar. Jävla skit. Nu har jag iallafall ytterligare en anledning till att gå till gymmet haha :)



xx Vicky

Bortglömda

Hallå där! Kommit tillbaka från lite plugg ute i solen men sen jävlades solen med mig och Victoria och gick i moln. Har min fjärde (nästsista!) exam imorgon så det blir franskaplugg för hela slanten ikväll trots att jag är så trött att jag vill skjuta mig själv. Kom på att jag inte har lagt upp några bilder från Koko i fredags. Enjoy!

Dricker te på förfesten :)

Världens snyggaste bild (Libbie, Victoria och gorillan Vicky)

Tashas crib

Lite posande i hissen skadar aldrig (Aaron, Henrik, Tasha och Daniel)

Libbie och Henrik


Libbie och jag är förvånade :O (Libbies ansiktsuttryck är ju mer trovärt..)

Victoria visar hur vig hon är medan Libbie ser på


Henrik och jag stod och dansade och helt plötsligt stod vi längst fram vid scenen haha


Tasha and Aaron


Tasha et moi


Polis polis potatis gris - Daniel, polis, Tasha, polis och Lucy


Libbie, Victoria och Henrik


Live and Prosper


xx Vicky

A stroll across London

Igår promenerade vi ända till Leicester Square. Egentligen skulle vi "bara" hitta en restaurang men det blev en långpromenad. Vi gick via Farringdon, Holborn, Soho, China Town och slutdestination Leicester Square där vi hittade en liten billig restaurang och satt oss ner och åt. Blev panini och sen glass med bär till efterätt. MUMS!




xx Victoria

I'm lovin' it

När det är över 24 grader i London kan en dag se ut som såhär:

Libbie


Jag (Vicky)


Claire


Barbican Centre


Henrik


Victoria


Glass med bär mumma!


xx Vicky

Hittat i korridoren!

Det märks att folk börjar bli klara med sina exams här i vår korridor. I fredags morse när jag gick upp för att skriva min första tenta så låg det en stor banderoll i korridoren precis utanför mitt fönster. Det gick nog vilt till under natten. Som tur är så sov jag som en sten hela natten och det kan jag tacka mina öronproppar för!!




xx Victoria

Angels and demons

Igår gick jag på bio tillsammans med Perri, Tasha, Lucy och Dan (några från halls). Vi såg på Änglar och Demoner som tydligen är uppföljare till Da Vinci koden fastän den här boken kom ut tidigare? Förstår inte riktigt... Dock var filmen ganska bra trots det att jag inte riktigt följde med alla gånger. Jag brukar mest titta på filmer som inte kräver logiskt tänkande haha. Men jag rekommenderar den :)

Nej, tillbaka till pluggandet nu... har min tredje tenta att se fram emot imorgon!

xx Vicky

I can hear him wanking

Hahahaha, detta fick jag syn på när jag tittade ut genom fönstret!


Jag är med huvudvärk

Att sitta i biblioteket i 12 h är inget bra. Detta har jag fått uppleva nu! Däremot har jag varit jädrans produktiv alltså.. bortsett från de sista timmarna haha. Nu ska jag belöna mig själv (och Victoria) med pizza... Ge miiiiig!

xx Vicky

Jag är med ny frisyr

Vädret är riktigt piss för tillfället, vanligtvis brukar jag bli nedstämd när det är dåligt väder men inte idag! Jag har nämligen blivit med ny frisyr idag. Äntligen! Jag har skjutit upp det i runt 2 månader men fick något infall förra veckan att "om jag inte bokar en tid nu så kommer något hemskt att hända", så jag gick och bokade en tid och idag var det dags. Det känns bra!

Tre olika människor pysslade med mitt hår idag, en tjej la i slingor, en annan tvättade ur färg och gav mig huvudmassage och en tredje person klippte mitt barr. Han var jättesnygg, han som klippte alltså. Det är alltid tjejer som klipper så det var skönt med lite omväxling. Han var väldigt duktig också!



Det är alltså det här barret som har åkt av. Bilden är tagen för en månad sen (lite drygt va?) och redan då behövdes en klippning!!

Vadå leva studentliv?

Pulvermos, stekt lax och stekta grönsaker.

5 dagar kvar!

Idag är det endast 5 dagar kvar till min första tenta. Är jag laddad? Nja, inte direkt. Jag ska faktiskt plugga ett helt annat ämne idag också. Nu tänker ni kanske att jag verkar vara helt knäpp, varför plugga ett annat ämne om du har en tenta om 5 dagar!!  Jo såhär är det, till min första tenta har vi fått frågorna i förväg, varför vet jag egentligen inte men det underlättar ju! Dessutom tycker jag att sociologi kan vara det intressantaste ämnet i världen och har verkligen absorberat all kunskap medan politiken går en mycket oviss framtid till mötes. De flesta av mina lärare den här terminen har varit lika inspirerande som tuggumipapper och det underlättar inte inlärningen.

Därför, mina vänner, ska jag plugga politik idag!



Väldigt skum bild på mig och mitt stökiga rum taget igår precis innan Vicky stormade in i mitt rum och vi drog ut. Vi gjorde oss iordning på omkring 20 minuter. Inte dåligt det! Min trotjänare från American Apparel är en klippa.


I like it

I fredags var jag ute på Koko igen. Älskart! Och igår blev det en spontanutgång med Victoria efter att Norge slog alla andra länder med hästlängder. Jag har nog aldrig gjort mig iordning så fort! Det fick bli Oxygen (måste ju ticka av fler uteställen) som var helt okej. Dock befann vi oss på en köttmarknad - så många sliskiga män. Dessutom var musiken stundtals bra. 3 av 5 toasts...

Natasha, jag och Perri med matchande tatueringar

Natasha, "Momazing", Perri och Lucy

Lucy, Natasha, Aaron, Daniel och jag i kön till Koko


xx Vicky

Musik tips!

Den här låten spelas flitigt hos både V och V nuförtiden. Kanske lite för flitigt ibland...men den är bra.



xx Victoria

Halsont och vita bönor i tomatsås

När Vicky var ute igår på fest låg jag hemma med halsont och tyckte synd om mig själv. Vad som var värre var att jag inte hade några halstabletter heller, för jag lånade nämligen ut mitt paket till Vix som hade ont i halsen i veckan så de låg inlåsta på hennes rum. Jag gjorde iordning vita bönor med tomatsås som en liten treat till mig själv. Det var verkligen hur gott som helst. Bland det bästa jag vet, lätt. Heinz forever!!




Hoppas jag får tillbaka mina halstabletter snart, annars vet jag inte vad jag gör...

AAAAAAAAAAAH

Ska ha min första exam nu. Sitter här och är allmänt nervös och hyperventilerar.... Önska mig lycka till!!!!!



xx Vicky

Online meeting

Haha, kommer ni ihåg han som ringde upp mig för en smoothie och som jag senare fick reda på hade en blogg där han skrev om människor han träffat? Tydligen har han skrivit om mig...

Almost everyone I know has some sort of online profile/presence - be it on facebook, bebo, myspace...etc - everyone has their own little PR machine working for them with the profile pictures they post and the amount of "friends" they have. It has almost become an online CV to which you can refer potential suitors! Just the other day I was having lunch in Berkeley Sq and I called someone who's number I had asked for the night before - she rebuffed my invite for a coffee but instead offered to add me to facebook!..we're now friends :D

Nej, om man ska ta och sova nu...

Promenad genom stan



Vix och jag tog en paus i pluggandet och drog ut på promenad tillsammans med Henrik. Vi gick runt Holborn, en ganska lång runda. Jag var hungrig mest hela tiden!



Vix älskar egentligen att posa framför kameran (som ni kanske märkt på alla hennes modellbilder) men när vi är ute och går ska hon alltid spela svårfångad. Det fungerar aldrig.



Smurfar i London

Idag kommer jag att plugga. För två veckor sedan var jag ute och träffade på smurfar. Jag får faktiskt lite abstinens nu; utgångsabstinens. Iallafall... För två veckor sedan när min vän var på besök drog vi ihop ett gäng och bestämde oss för att gå ut. Klubben vi först hade tänkt gå till var stängd så det var bara att åka till Leicester Square för att bli upplockade av inkastare till olika klubbar. Innan detta hann bli av kommer en stor armé av killar utklädda till smurfar, tjejer, purple men och cavemen gåendes mot oss och tar med oss till en bar; Fudge bar. En ganska liten bar för 40 utklädda killar...

Djn rockade och vi dansade på bord. Dock var drinkarna dyra men man lyckades väl charma till sig en liten drink. Till slut när vi inte orkade trängas med massa smurfar drog jag och två andra till klubb Metra som låg precis mittemot. Klockan var ändå 1 men det var ganska folktomt på klubben förutom två kvinnor (väldigt lättklädda; en hade bara en body!) samt äckliga, sliskiga män dansandes omkring dem. Tyvärr började de dansa omkring oss när vi kom dit; kändes som om vi skulle bli brända på bål... eller nåt. Ganska besvikna blev vi tills en smurf dök upp. Plötsligt var alla smurfar där och vi dansade fram till småtimmarna. Kan ju lätt säga att man blev lite blå efteråt. Dumma färg.

Och vad ska jag göra ikväll? Träffa på smurfar? Nej. Plugga it is...




xx Vicky


Midnattsfika, why not?

Kom hem för en liten stund sedan, var och fikade på Leicester Square med bror & co. Japp, fika runt midnatt... det är ju trots allt London! Nu är jag trött som ett svin men kan inte gå och lägga mig än då mitt hår fortfarande är blött. Och nej, jag vill helst inte föna håret för då blir det inte bra imorgon... Vilka i-landsproblem man har va?

xx Vicky

Mer koko

"Förfesten" haha

oops!

pose!

pose!

hmm...


en av de urgulliga människorna vi umgicks med!

V&V :D

victoria ser lite obekväm ut haha <3

frieriet igen då...

en av balkongerna

folket vi ersatte gänget vi tappade bort med!

sist men inte minst; hångelhörnan!

Så är det

Här sitter jag och hostar och snörvlar. Kul! Skulle egentligen ha hängt med bror  & co på sightseeing och lekt guide men istället är det plugg som gäller. Oh, what a wonderful day...........



xx Vicky

Borta med vinden

Väcktes av min bror som precis hade landat på Stansted tillsammans med fru och hennes bror. Så det var bara att gå upp, ta bort gårdagens smink, dricka sjukt mycket vatten (led av vätskebrist så fort jag vaknade) osv... Självklart går jag på tåget till Moorgate som stannar där och inte går vidare till Liverpool station. Så sitter jag kvar där och väntar. Väntar lite till. Blir lite otålig över att tåget inte går. Sedan märker jag att jag är den enda kvar på tåget. Smart där Vicky! Hursomhelst kom jag fram till slut, bara en halvtimmas försening. Hehe, oops!

Har gått runt och runt och runt i hela London idag. Leicester Square, Covent garden, Soho, China Town, Piccadilly Circus. Fötterna svider. Men mycket trevligt! Dessutom fick man ju gratis mat, hihi. Nu är jag så trött att jag dör men innan sängdags måste jag duscha. Kanske så att jag pluggar lite innan det också. Om jag orkar...

Blev friad till igår på Koko haha



xx Vicky

Café Koko

Det var en bra kväll igår trots lite missar. Vix och jag kom till Koko i alla fall, men resten av gänget tappade vi bort någonstans i Camden. De skulle gå och ta ut pengar medan vi väntade i kön...sen var de spårlöst försvunna och vi snackar alltså om ett gäng på runt 10 personer. När Vix och jag väl kom fram till dörren gick vi in utan de andra.

Koko var ganska kul och hur stort som helst. (Lite för stort om du frågar mig.) Koko är nämligen en ombyggd teater så det är flera våningar med balkonger. Ganska läckert egentligen. När vi kom var det något band som spelade, när de var klara spelades en rockig blandning. Vi dansade till bland annat the Killers och Strokes. Hur bra som helst.

Innan vi började med mission leta buss hem gick vi till Subway och köpte varsin footlong macka. Hur gott som helst. Jag tror till och med jag drömde om den i natt... Bussen hittades efter mycket om och men. Vi träffade en trevlig ung herre på bussen som hade varit tillsammans med någon tjej från Sverige. Hon kom från ett ställe utanför Västerås och han hade varit där. Lite roligt för det gör ju jag också! Hehe.

Runt 5 på morgonen var vi äntligen hemma och träffade på resten av gänget på en efterfest i en av lägenheterna här. Vi stannade kanske 5 minuter sen blev det nanna kudde för oss båda.



Bootylicious

Vi kör oldschool ikväll, yeah!



Utgång wihooo

På med partyskorna och sminket så kör vi! Blir Koko i Camden ikväll. Har varit påväg dit flera gånger men aldrig riktigt fått till det men ikväll är det dags. Kommer bli kul!





xx Victoria

Hemma från modellandet

Dagens photoshoot var väldigt bra. Jättekul med rolig rekvisita! Dock valde jag funky makeover och fick en väldigt intensivt blå ögonskugga. Och stort hår! Me likey. Bjöds även på massa gott vin! Jag som egentligen inte är ett stort fan av vin...

En av bilderna...


Efter fotograferingen åt Perri och jag på Garfunkels vid Oxford Circus - jag var lite tråkig och valde pasta bolognese. Men ibland är det så att man kör på det säkra före det osäkra. Sist jag chansade tog jag en tiramisu till efterrätt. Kul att betala 60 spänn för ingenting - lämnade nämligen kvar allt. Usch och tvi på tiramisu!

Kan ju säga att jag hade på mig solglasögon så länge jag kunde! Även på tuben...

Outfit består av svart spetsbody från H&M, svart linne med bar rygg, blåa jeansleggings och solglasögon från Topshop, kavaj och skor från New Look och väska från Nike

Perri på Garfunkels


Vart är mina ögonfransar kan man ju undra?! :(


xx Vicky

Sleeping beauty, typ

Idag har jag tagit en liten sovmorgon, hur skönt som helst. Nu är det dags att sätta igång med dagen, har massor att göra. Jag jobbar extra som receptionist oc allt-i-allo på en skola vid Liverpool Street Station några dagar i veckan och idag är just en sån dag. Ska jobba mellan 13-17!

Efter det blir det hemåt för lite mat innan jag går till bibloteket på mitt universitet och pluggar lite. Kanske inte det roligaste men det måste göras!



xx Victoria

HALLELUJAH!

Vadan detta Hallelujah kanske ni undrar....jo såhär är det. Imorse fick jag äntligen, efter mer än en månads väntan, INTERNET igen i mitt lilla studentrum. Detta betyder att jag inte längre behöver springa iväg till datasalen eller upp till Vicky varenda gång jag behöver kolla min e-mail. (Vilket är rätt ofta med tanke på att jag får reda på alla jobb och universitetsgrejer via e-mail). Det har varit slitigt och jobbigt. Jag har saknat min trasiga lilla fina dator....

Nu är det äntligen slut på det eftersom jag har fått låna min pojkväns dator (han tog med sig min trasiga när han åkte hem till Sverige för sommarjobb i tisdags). Det har jag firat i stort sett hela dagen med att sitta på internet lite sådär som bara jag kan göra!

I JUST WANT TO CELEBRATE!



xx Victoria

Konstig?

Kommer ni ihåg då jag blev uppringd av någon främling jag träffat ute som ville ses? Pratar med honom just nu och han är lite allt konstig han. Tydligen har han en blogg där han skriver om nya personer han träffat. Hur konstigt på en skala 1-10? Förövrigt har han en facebook grupp också som han bad mig att joina.

strangers meet

i save your name as numbers on my phone

i call

then facebook does its thing

then poof

new friend!

Ehhhh....


Hjälp!

Imorgon ska jag fotas. Hurra! Det tog år och dar att hitta nån som skulle ersätta Victoria - hon skulle ju hänga med mig och fotas. Vem vill inte fotas gratis liksom? Nej, inte många tydligen. Till slut hittade jag en; Perri. Så nu har vi haft en livlig diskussion om vilka outfits vi ska ha med oss. Vi får lov att ha med 4 st.

Så imorgon kommer vi att bli pampered heeeela dagen. Ska bli så skönt. Först en minifacial, sedan total makeover including hair styling, photoshoot samt ett foto som man får gratis. Thank you Topshop!

Nu är frågan; vilka 4 outfits ska man ha med sig?


Rättelse: Evil-Vicky var i farten

Jag vill bara förtydliga lite angående det föregående inlägget. Det är inte jag som har skrivit det utan Evil-Vicky. Hon förvrängde en sak jag berättade för henne såhär går den riktiga historien. Jag föraktar inte tanter...

När jag satt på tuben häromdagen så satt sig en kvinna bredvid mig och jag började känna lukten av tvål. Det började lukta mer och mer och tillslut ville jag bara kräkas. Det stank tvål. Tänk liksom, tvål. Hur kan det ens stinka?

Sådär. Så gick det till och inte som Evil-Vicky påstår....

Lukta tvål?

Idag när jag satt på bussen satt en gammal tant bredvid mig. Jag har absolut inget emot gamla tanter men när de luktar så sjukt mycket tvål att man blir spyfärdig kan jag inte hjälpa att förakta dem lite. Hur mycket tvål kan man lukta egentligen?

xx Victoria

Nostalgi

Kommer ni ihåg Småstjärnorna och En fyra för tre? Victoria och jag youtuba dessa häromdagen och tittade på några klipp. Kan inte fatta att det var över 10 år sedan det sändes. Hur fort har inte tiden gått och hur gammal är man inte nu?!






Snacka om dålig timing

Många klubbar jag varit på har kändisar också varit på. Varför lyckas jag aldrig tima? Exempelvis, när vi var i Milano var vi på Armani Club. Nu läste jag precis att Gynning också varit där. Eller som en gång när jag var på Bungalow 8 här i London, hade en av tjejerna jag var med träffat Robert Pattinson. En annan av de tjejerna hade träffat Josh Hartnett och Jessie Metcalfe. En kompis till mig och Victoria har sett Enrique Iglesias. Isa, som går i min klass, var på samma klubb som Lindsay Lohan och Samantha Ronson. Till och med Victoria har sett en kändis; Kate Moss, just för att de hamnat i samma VIP. I could go on forever...

Vad har jag sett under min tid i London? Jo, Coolio. Wow, vad coolt!.... Haha ja, jag är lite bitter. Har ni sett några kändisar? (konserter räknas inte...)

//Vicky


Ett gott skratt förlänger livet

- Hur långt är det från Borås till Göteborg?
- Hmm, det beror väl på hur snabbt man kör...

- Jag är så fisnödig.
- Men fis då.
- Ne, jag kan inte.. ska fisa sen inne på bion då det är mörkt.
- Men det luktar ju ändå?

Our crib

Tänkte att det kanske skulle vara lite kul att få se hur vi bor i våra studentkorridorer! Såhär ser det ut iaf (detta är mitt, Vickys, rum), inget jättelyxigt som ni kanske märker men helt okej...


Äckliga räkor

Här sitter jag rätt utvilad och ska strax bege mig till gymmet. Har inte varit där på ett bra tag nu så det är väl bara att få igång kroppen igen. Dock är jag lite krasslig i halsen men äh, en gång skadar väl inte?

Sushin igår var himmelskt god förutom de äckliga håriga räkorna som gjorde mig så himla illamående. Aldrig igen! Men, om ni nånsin är i London på en måndag och gillar sushi ska ni definitivt gå till Yo!Sushi. Efteråt begavs det till Vue för lite bio. Det fick bli Wolverine som faktiskt var mycket mycket bättre än förväntat. Jag som aldrig har sett X-men uppskattade den så varför ska inte du?

Jaja, slutsnackat. Nu blir det gym. Puss!


Belöning

Usch. Här har jag suttit nu i några timmar och pluggat med hårfönen tjutandes i bakgrunden. Inte lite man har ont i huvudet... Härligt! Därför ska jag belöna mig själv och gå till Yo!Sushi tillsammans med V&P då det är BlueMonday! Detta innebär att alla plates kostar lika mycket som de blåa (de näst billigaste). Mums.

xxxx Vicky

Räven raskar över London

Häromdagen när jag och Victoria var på väg hem efter en bit mat på Nandos (serverar pommes frites, hamburgare, kyckling osv) träffade vi på en räv. Yes, you heard me! En räv! Hur ofta ser man rävar i storstan liksom? Skogar finns ju knappt...

Hann tyvärr inte få med räven på bild då den sprang iväg men här kikar iallafall Victoria efter den..


xx Vicky

När man är desperat...

Eftersom jag skjutit upp tvätt hur länge som helst nu så var det äntligen dags. Självklart fungerade inte torktumlarna. Inte heller mitt element. Alltså var det bara att bita i det sura äpplet och hänga upp lite kläder på ett fåtal galgar som jag äger. Resten hänger på min stol, garderob, dörrhandtag osv...

Sen kom jag på den briljanta idén (trodde jag) att jag skulle torka lite underkläder med hårtork. Det borde ju gå rätt så fort eftersom det inte är alls mycket typ. Ack, vad fel jag hade. Ett par trosor tog ett par minuter och då var de inte ens übertorra. Till min lättnad kom Victorias P på idén att göra såhär:


That's what I'm talking about! :)

xx Vicky

Ironi

Idag har jag bara tråkiga saker på min "att göra"-lista.

1. Tvätta
2. Plugga

Åh, vilken rolig dag detta kommer bli!....

Att vara otrogen

Gång på gång har jag fått det bevisat för mig att killar (nu säger jag inte alla) inte kan hålla sig till monogami. Varför är det så kan man ju undra? Ja, jag som läser psykologi då har lärt mig att det är naturens gång att killar omedvetet vill sprida sin säd för att låta sina gener leva vidare. Medan vi tjejer är mer petiga eftersom vi måste vara gravida i 9 månader för att kunna låta våra gener leva vidare och därför är det mer självklart att vi (än en gång menar jag inte alla) håller oss till monogami. Men jag tror att det ligger nåt mer i det hela. Frågan är bara vad?

Varje gång jag återfår hoppet om att killar faktiskt inte är otrogna svin blir jag motbevisad om och om igen. Ibland orkar jag inte mer. Ska jag leva i celibat istället? Kanske lika bra för att slippa att bli sårad. Sen är jag väl kanske inte den bästa att predika om det här heller...


Jag, Wolverine?

Inatt drömde jag att jag var Wolverine. Jättekonstig dröm och jag sprang på alla fyra men var inte alls lika snabb som en varg. Och tydligen var jag bara Wolverine fram tills midnatt, sedan blev jag människa igen. Och ibland kunde folk missta mig för att vara en hund istället för varg. Ja, jag säger då det att jag drömmer helt störda drömmar...

xx Vicky

Practice makes perfect... not.

Här har jag suttit i mitt rum och försökt mig på att spela lite gitarr. För att vara nybörjare är jag sämre än sämst, seriöst! Antingen har jag för korta fingrar eller för tunn hud för jag kan inte trycka tillräckligt hårt på strängarna. Jag tror helt enkelt att jag inte är ämnad att spela gitarr...


Det kunde varit värre...

Idag lyser solen igen, fast det är lite molnigare på himlen igår. Jag (Victoria) har dragit på mig en riktig förkylning. Fy för det. Är snorig, seg och har ont i huvudet. Jag vill inte vara sjuk nu. Igår var Vicky lite sympati-sjuk och snorade med mig men idag verkar det som att hon är bra igen. Typiskt. Jaja, kunde varit värre. Tänk om jag fått en släng av Swine flu, den har ju tydligen kommit till London...




The Serpentine (sjön) i Hyde Park en solig dag


xx Victoria

Is it me you're looking for?

Världens bästa musikvideo... eller inte?


The evil eye

Victoria och jag gick ut och pluggade ändå, jätteskönt väder! Dock fick vi bordssällskap av en liten, sur tant. När hon gick gav hon oss the evil eye. Det såg ungefär ut som såhär:




Lite klagomål...

Jag sitter inne och det är strålande sol ute. Det är alltså något som inte står rätt till! Jag vill ut och glassa i solen, inte plugga :( Jag hade gärna kombinerat nytta med nöje men sist jag pluggade utomhus blåste det som tusan (nästan orkanvarning!) och det hade ju inte varit så uppskattat om mina anteckningar flög bort.

Hyde Park hade inte suttit helt fel just nu....


xx Vicky

Mögel = usch

Det är kanske inte det fräschaste att vakna upp, gå in i köket och upptäcka att någons kaffe har möglat i bryggaren. Blä!




xx Victoria

Road House

Igår när vi gick runt i Covent Garden gick vi förbi mitt framtida stammisställe - Road House! I onsdags då det var min väns sista dag här i London gick vi dit under Happy Hour och oj vad happy vi blev. 2 cocktails for 1 för £4.50! Förstår ni hur många cocktails vi lyckades hälla i oss? Strawberry Daquiris in my heart.

Varje måndag och onsdag har de något som heter Rockaoke (karaoke fast med rocklåtar). De som skriver upp sig och uppträder på scen har en chans att vinna en bar tab på £100 eventuellt en champagneflaska. Vi alla (jag, Honey och Mirry) skrev upp oss under ett något onyktert tillstånd och fick uppträda individuellt. Helt jäkla crazy! Jag kissade på mig ett x antal gånger och hällde i mig mina drinkar som om det inte fanns någon morgondag. Sen var det min tur med låten One way or another. Publikhavet hejade, skrek och sjöng med. Jag sveptes in i det hela fastän jag inombords skakade av typ scenskräck. Gjorde några planerade moves också under låten men misslyckade lite med båda haha. Hursomhelst kom Honey tvåa med I love Rock n' Roll och vann en champagneflaska! Hur underbart?!

Våra fina drinkar



The winner!! (eller ja, hon kom tvåa!)


Road House


London by night

Vi är nyss hemkomna efter en liten utekväll. Först blev det tapas på en spansk restaurang vid Covent Garden, hur gott som helst verkligen. Efter det gick vi vidare först till Leicester Square innan vi styrde stegen mot Soho där det blev ett glas vin på en bar innan vi tog bussen hem. Lite små-mysig kväll sådär.

Det är det sköna med att bo i en storstad. Allting är så nära och det är så himla enkelt att ta sig runt, plus att det finns hur mycket somn helst att välja mellan. Det är som ett dukat bord, bara att ta för sig! Hoppas ni alla har haft en lika bra kväll som vi!



Vickys nya "fina" jacka

Vicky är svag för reor och billiga priser generellt. På Primark hittade hon en jättefin jacka, tyckte hon. Den ser lite ut som en sopsäck tycker jag. Fast den är vattentät i alla fall....


London och solsken

Vi är nyss hemkomna efter några givande timmar vid Barbican Centre. Vi packade ner en massa böcker i våra väskor och gick ut i den strålande solen. Dagen var alldeles för fin att spendera inomhus. Först åt vi en lite sen lunch innan vi satte igång vårt pluggande. Det var nice!  Vi gillar sol!






Stop calling!

Vad är det med mig och konstiga samtal idag? Inte nog med att en främmande kille jag tydligen träffat häromdagen ringt mig, så ringer en annan som påstår att jag vunnit en photoshoot. Hurra! Jag kommer ihåg förra gången jag och Victoria var på en photoshoot, jätteroligt! Något som behöver upplevas med andra ord. Så nu har vi bokat in ännu en sådan med Cover Girl här i London - vi får väl se om det är något att ha!

Ett note till mig själv: Jag kanske ska sluta ge ut mitt nummer... åtminstone mitt riktiga haha.

Milt pinsamt!

Just precis nu fick Vicky ett telefonsamtal från en viss "Giam" som hon tydligen träffat ute någonstans. Han ville träffas för en lunch eller smoothie ute i det fina vädret. Det jobbiga är bara att Vicky inte har något som helst minne av honom. De hade tydligen pratat en massa då de träffats. Så mycket att Vicky gett ut sitt nummer till honom. Sitt rätta nummer. Boy, han måste ha varit intressant. Milt pinsamt.

Hon bad honom adda henne på facebook och sen kunde de fortsätta därifrån...bra Vicky!! Dessutom lät han lite till åren då han använde ett uttryck som Oh Dear! Det här kan bli kul!