Crazy!

Nu har min vän åkt tillbaka hem till Sverige, därav dålig uppdatering från min del. Och det är några RIKTIGT crazy days vi har haft... Jag är hes. Jag har träffat smurfar. Jag har uppträdit framför >100 människor. Jag har blivit full. Jag har shoppat. Jag har varit med i "cribs". Jag har träffat massa konstiga människor. Jag har haft skitkul!

Jag måste bara återhämta mig lite, sen kommer en smaskig uppdatering...

// Vicky

Victoria

Vicky har tjatat på mig nu ett tag att jag måste skriva en presentation av mig själv på bloggen. Hon har ju som bekant redan gjort det. Hursomhelst är det är inte det lättaste att blogga när man inte har någon dator, men jag gör mitt bästa. Sitter just nu i Wimbledon hos min pojkvän igen och då är det bara att passa på. Så här kommer da presentation.

Vem är jag då? Victoria heter jag och är hela 22år fyllda. Det är en mycket bra ålder! Jag kommer från en väldigt väldigt liten "stad" utanför Västerås som det inte är någon mening med att jag namnger nu för ingen vet ändå var den ligger. (Tro mig! Jag har försökt förklara!) Så vi säger Västerås, även om jag inte gillar den staden så värst mycket egentligen. Just nu pluggar jag Internationell Politik och sociologi på samma universitet som Vicky här i London. Det är extremt intressant och lite av min stora passion här i livet. (Inte själva pluggandet alltså utan ämnena!)

Jag bor i studentkorridor eller halls of residence som det så fint heter just nu och delar kök, badrum och toalett med 11 andra tjejer. Det är lite speciellt. Måste upplevas. Med mig från Sverige hade jag också min underbara pojkvän, vi bor dock inte tillsammans eftersom jag redan hade fixat boende innan vi bestämde att han också skulle följa med. Efter sommaren har vi dock planerat att skaffa någonting tillsammans.

Egentligen är jag ganska lätt att leva med, även om  jag har bestämda åsikter om det mesta. Jag är nån sorts demi-vegitarian för jag äter bara fågel och fisk + vegetariskt. Det har sin speciella orsak som jag inte orkar ta upp just nu. Blir ofta ifrågasatt för det vilket stör mig något så otroligt. Det är mitt beslut som jag inte tycker jag ska behöva försvara. Jag ifrågasätter inte andras beslut att äta kött så varför ska jag som väljer bort det bli ifrågasatt. Dumt dumt.

Nu orkar jag inte skriva mer, är det någon som vill veta något mer så är det bara att fråga på!



xx Victoria

 

För en lång, lång tid

Gårkvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Baroque, klubben vi skulle till, var rent sagt ut skit! Jättelitet och tråkigt folk. Så vi bestämde oss för att gå därifrån, åka tillbaka till Angel och gå till Glassworks där resten av folket var. När vi väl kom dit släppte vakten inte in oss för att de hade "stängt". Ofta, det var ju fortfarande hur mycket folk som helst där inne! Aja, det var bara att ta det, köpa lite kebab och tjöta med lite random folk. Alltid lika kul!

Idag står shopping på schemat! Puss.

Hur man blandar nytta med nöje...

Jo, man pluggar ute i solen med gott sällskap!

Barbican Centre tillsammans med Henrik

Josh Hartnett anyone?

För det första måste jag bara säga att 17 Again var sjukt rolig. Helt klart sevärd! Dessutom laddade vi upp med massa popcorn och nachos. Det blev nachos för min del med smält ost och salsa men den smälta osten var inte som riktig smält ost. Den var faktiskt jätteäcklig! haha. Men snygga Zac Efron vägde självklart upp det hela. En sak jag upptäckte med filmen samtidigt som jag tänker på Twilight är att killar borde ha på sig solglasögon oftare! haha sådär, nu har jag fått det sagt...

Efteråt begav Claire och jag till Ladybird (en bar uppe i Angel där bion låg) för lite Strawberry Daquiris. Gud vet att jag inte kunnat dricka dem sen Alanya-resan i somras men tänkte att nu är det dags igen... Tyvärr var de inte alls lika stora som de vi drack i Alanya eller lika goda, men sen befinner jag mig dock i London där man betalar mycket för ingenting haha. Ändå älskar jag det! Några Strawberry Daquiris senare gick vi till en annan bar, Slim Jims, där Claire en gång har träffat Josh Hartnett (!). Varför är det så att alla andra jag känner har träffat på nån kändis och inte jag?! När är det min tur kan man ju undra... Fick tyvärr inte syn på nån kändis igår :(

Drinkarna i Alanya



xx Vicky

17 again

Just när jag precis hade satt igång med pluggandet går brandlarmet! What's up with that liksom?! När det slutat tjuta kokade jag några utav mina 15 ägg haha. Köpte ett storpack med ägg för £1.50. Jag är ju trots allt student så kvantitet före kvalitet! Sedan fastnade jag i köket tillsammans med Teresa, Aaron och Dan (like good old times..).

Snart ska jag bege mig till Vue (biograf typ 15 min från oss) och se på 17 again med bla Zac Efron. En rip-off av 13 going on 30 skulle jag kunna tänka mig. Men äh, sånt gillar vi?



xxx Vicky


Body Jam

Igår var jag på ett jätteroligt pass på mitt gym; nämligen Body jam. För er som inte vet är detta en blanding av olika danstyper. Passet igår var en blandning mellan hiphopreggaeton och house. Skitkul!



Det är det bästa med mitt gym. Att de har hur många olika roliga pass som helst att välja bland. Jag betalar dock £68 i månaden så lite ska man få för pengarna. Ja, jag sa ju att jag spenderar pengar som en galning! Men, det är seriöst ett skitbra gym! Man får handdukar så man slipper ta med egna, likaså när det gäller shampoo och sånt. Man får även en personlig tränare på köpet som man träffar var sjätte vecka! Pool, jacuzzi OCH lots of eye candies tillkommer också...



xx Vicky

Sol och Hyde Park

Idag tittade solen fram ännu en gång. Därför blev det en liten tripp till Hyde Park med min kära klasskamrat Isabella. Jag skäms riktigt mycket för detta (så ni behöver inte skämmas åt mig..) men jag visste inte att det fanns en sjö där! Haha. Nu vet jag det iaf! Bättre sent än aldrig, visst?

Picknick med musik i solen är en mycket, mycket bra kombination! Dock vill jag ut i solen igen och inte plugga. Tips på hur man får upp motivationen tack!

THE HIDDEN LAKE!


Isabella i sin snygga hatt! Jag vill också ha en... (men tyvärr passar jag inte så bra i hattar haha)


xx Vicky

Crazy little party girl

Vi sitter och youtubear gamla videor och hittade den här pärlan. Det var tider det. Hur gammal kan han ha varit här egentligen? Han ser ut att vara typ 5...



<br><br>

xoxo V&V

Frukost i Wimbledon Park

Slutade mitt jobb halv 9 igår och kände mig trött och lite små-grinig så jag beslutade mig för att ta tuben till min grabb som bor i Wimbledon istället. Det tar ungefär en timme att åka ut hit men det var det värt. Nu på morgonen åkte min P iväg till gymmet och lämnade mig ensam för lite kvaltietstid med hans dator. (Min dator är tyvärr kaputt för tillfället...) Sedan gick jag och mötte honom vid busshållsplatsen och vi gick och käkade frukost vilket var mums!

Nu sitter vi hemma hos honom igen, men snart ska vi dra oss in mot City igen. Det är så lugnt och skönt här ute. Behöver lite lugn och ro ibland (något man inte direkt får i vår studentkorridor!).



Wimbledon Park



Jag i egen hög person!


xx Victoria


Spotted: Vampyren Edward Cullen

Tidigare idag när jag gick till Elina, en tjej i min klass, gick jag förbi en pub. Den här puben har en uteservering. Folk satt ute på den här uteserveringen. Jag tittade lite på folket som satt där och helt plötsligt stannar mitt hjärta. Jag fick syn på Robert Pattinson (vår allas Edward Cullen)... trodde jag. Stannade i någon sekund och glodde - folk måste ha trott att jag var galen! Till min besvikelse var det inte han men det var jävligt likt alltså...

Tänk om det hade varit Rob? Vad skulle ni ha gjort? Det är så orättvist att två jag känner har sett honom! En har tom pratat och tagit kort tillsammans med honom! Min Twilight obsession kommer inte bli fulländad förrän jag också får se honom...



xx Vicky

Vodkat och Balmain-inspirerade nitsandaler

Solen känns väldigt lockande just nu. Härligt väder i London kan väl aldrig gå fel? Dock blir det en tur till gymmet först fastän jag är i rätt dåligt tillstånd för att gymma (notera: Bakis och ont i fötterna!). Gick runt i mina nya klackar från NewLook hela kvällen.. Creds till mig att jag inte bröt nåt! Förövrigt räcker Vodkat (haha, ja vodkat och inte vodka - billig rip-off på vodka med bara 22%), tequilashottar och lite smuttande på Victorias Long Island Ice Teas mycket väl för att jag ska bli lite rund om fötterna. Jag saknar ju faktiskt en enzym som bryter ner alkohol...

Idag pryder dessa ljuvliga Balmain-inspirerade skor mina fossingar. £15 på Peacocks! Ojojoj vilket kap :) Och åh, så sköna de är! Gick faktiskt på långpromenad till och från Hyde Park första gången jag använde dem. Inte en enda blåsa!


Puss och kram vi ses på stan // xx Vicky

Vendome

Igår packade Vix och jag väskorna för en utekväll på klubben Vendome i Mayfair. Förfesten blev kortare än planerat (som vanligt eftersom Vix är bland de segaste i världen!!) och vi panikade iväg till klubben. Kom 10 minuter försent så vi fick betala inträde. Segt!

I baren köpte jag världens godaste Long Island Iced tea ever. Bartendern var från Sverige och hon var guld! Musiken var väl kanske inte helt i min smak direkt. Visst spelades det en hel del godingar men det mesta var ganska mycket crap. Fast det roliga golvet som lyste vägde upp allt. Jag drömde om det i natt till och med.

Fanns mycket roligt folk, bla killen på videon nedan som dansade som om han var helt ensam i rummet. Skön stil egentligen. Sånt gillar vi!



Blev kort men jag måste panika iväg till jobbet nu. Hejja hejja! Hörs senare!
xx / Victoria

Väx upp!

Jag förstår mig inte på folk. Upptäckte precis att någon har stulit min mat! Vafan, ska man behöva köpa lås och sätta på kylskåpet nu också? Ta och väx upp snälla!

// Vicky

Strike a pose

Godmorgon! Ojojoj, vad glömsk jag är! Hade totalt glömt bort att jag ska vara med på en photoshoot idag! Det är nämligen så att en kompis till mig, Riya, fyllde år häromdagen och hennes föräldrar har nu fixat en photoshoot för alla hennes vänner. Detta innebär NO gym! Skit också :(


Till det här ska jag ha med mig:

- casual wear

- smart wear

- colourful wear


Åh, hoppas det blir lika kul som förra gången då jag blev fotad (då tillsammans med Victoria) på Studio52 här i London! Hår och makeup var "funky" inspirerat. Jag blev väldigt chockad när jag först tittade mig själv i spegeln och tänkte: Åh neeeej! Men det hela slutade ganska bra ändå, förutom att det var lite pinsamt att åka i tunnelbanan...



Nej, nu måste jag leta efter kläder, accessoarer och skor! Och ringa Victoria och ställa in vårt gymbesök :(

xx Vicky

Je m'appelle Vicky

Det finns aldrig riktigt något bra sätt att presentera sig själv på då allt alltid blir så uttjatat och tråkigt. Men här brister min fantasi så jag får väl köra på som vanligt ändå...

Mitt namn är Vicky och jag kommer från en liten håla vid namn Borås; även kallad Sveriges regnigaste stad. Så tro mig när jag säger att vädret i London inte är så pjåkigt! Jag läser psykologi på City University som ligger i centrala London och trivs som fisken i vattnet. Bor gör jag i studentkorridor vilket har sina för- och nackdelar... hur socialt som helst vilket jag gillar men att dela toalett/dusch/kök med 11 andra tjejer är inte lika skoj. Dock vänjer man sig och detta kommer från mig som har fobi för offentliga toaletter, för att inte nämna duschar. Alltså är ingenting omöjligt!

Som person är jag en glad och snäll tjej som ofta klämmer ut dumma kommentarer. Jag har också svårt att säga nej vilket oftast resulterar i att jag försätter mig i jobbiga situationer. Trots att jag är 19 är det under det senaste halvåret som jag har lärt mig leva som en vuxen; dvs. lärt mig laga mat och tvätta. Jag har misslyckats FATALT i köket under mina dar. Förövrigt spenderar jag pengar som en galning. Låt mig demonstrera med dagens inköp:


Skitsnygga tanfärgade skor med inbyggd platå och 12 cm klack för £27 från NewLook


Häftigt halsband från BikBok, £4


Hursomhelst hade jag velat skriva mycket, mycket mer men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! (Jag gillar inte det uttrycket men det är ju faktiskt sant...) Ja, just det. Jag överanvänder tydligen ordet "sant", haha. Jaja, nu ska jag försöka få lite sömn så jag kan prestera på mitt älskade gym imorgon (Virgin Active). Jag rundar av inlägget med en bild på yours truly...


xx Vicky

Det ljuva livet

Här sitter vi och lyssnar på musik. Mitt namn är Vicky och bredvid mig sitter min högra hand Victoria. Vi har nu bott i London sedan september och börjar redan känna oss som riktiga Londonbor. Mer uppdatering kommer snart, bla en liten presentation om oss båda!

// V&V